HER KADININ UYGULAMASI ÖNERİLEN 3 GÜZELLİK SIRRI


Cildinizi yağdan ve kirden arındırmak için;

Gün boyunca cildimizin maruz kaldığı dış etkenler ve makyaj kalıntıları, cildin daha mat ve kirli görünmesine sebep olur. Tüm bunların önüne geçebilmek için yüzünüzü musluk suyuyla yıkamak yerine maden suyuyla temizlemeyi deneyin. Maden suyunun içinde bulunduğu antibakteriyal özelliğiyle ciltteki yağı ve kiri temizler. Gece uyumadan önce sabah kalktığımızda yüzünü maden suyuyla yıkayabilirsiniz.

Göz altı şişliklerini gidermek için;

Günlük cilt bakımınız için maden suyunu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üstelik kullanılışı da oldukça kolay! Maden suyunu buz kalıplarına doldurun ve buzlukta dondurun. Buz kalıbı haline gelen madensuyunu her sabah göz altlarınıza masaj yaparak uygulayın. Böylelikle gözlerinizdeki şişlikler iner ve daha canlı bir görünüm için güne ilk adımı atmış olursunuz. Dilerseniz dondurmadan şişliklere uygulayabilirsiniz.


Gözenekleri sıkılaştırmak için;

Maden suyunu buz dolabında beklettikten sonra soğuk halde cildinize uygulamak çok daha etkili olacaktır. Cilt temizliğini soğuk maden suyuyla yapmak, içeriğindeki silisyum sayesinde tonik etkisi yaratarak gözeneklerin etkisinden sıkı hale gelmesini sağlar. Etkili bir sonuç alabilmek için düzenll olarak kullanmanız gerektiğini unutmayın.