YENİ YILDA DA SAĞLIK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ!



        Küresel gelişmelerin ve pandeminin de etkisiyle zorlu bir yıl olan 2020’yi geride bırakırken, 2021’in her şeyden önce sağlıklı bir yıl olmasını diyoruz. Bu nedenle yeni yılda da Beypazarı Maden Suyu olarak öncelikli olarak maden suyunun faydalarını ve insan sağlığı için önemini anlatmaya, toplumuzu bu konuda bilinçlendirmeye devam edeceğiz. Toplumumuzda maden suyu kullanım alışkanlıklarını geliştirdikçe, ülkemizdeki maden suyu tüketimi Avrupa oranlarına ulaşacaktır. Şu an Almanya’da bir kişi yılda 85 litre, İspanya’da 77 litre, Belçika’da 90 litre maden suyu tüketirken bu rakam Türkiye’de 12 litre civarında kalmaktadır. Türkiye’de 2010 yılında 1 kişi, bir yılda 6,4 litre maden suyu tüketiyorken; bu rakam 2019 yılında 12 litreye çıkmıştır. Yani son 10 yılda Türkiye’de kişi başı tüketim dünya ve avrupa ortalamasının çok gerisinde olmasına rağmen kendi içinde iki katı yükselmiştir. Toplumsal bilincin artmasıyla bu rakamlar çok daha yüksek seviyeye çıkaktır.

2021’DE YATIRIMLARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ!

        Yeni yılda da ekonomik ve sektörel ana göstergeleri okuyarak geleceğe dönük stratejik adımlar atmayı planlıyoruz. 2021 yılında da Beypazarı Maden Suyu olarak yatımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Maden suyumuzu tüm Türkiye’ye ve türk insanının bulunduğu tüm ülkelere ulaştırmak için makine parkurumuza yenilerini ekliyoruz. Nisan ayında devreye alacağımız yeni üretim hattımızla kapasitemizi arttırıp, tüketicilerimizin taleplerini karşılayacağız.

    Maden suyu sektörünün lider firması olarak içecek pazarını değerlendirdiğimizde, gelecekte bu pazarın daha da artacağını sektörün hareketleneceğini öngörüyoruz. Çünkü maden suyunun önemi, sağlığa ve sağlıklı yaşama katkıları anlaşılıyor ve benimseniyor.

    En büyük hedefimiz ise daha çok ülkede, daha fazla pazar payına sahip olarak Türk maden suyuna herkesin ulaşmasını sağlamaktır.

    Önümüzdeki dönemde de, Türkiye’nin lider maden suyu firması olmanın misyonumuzun gerektirdiği şekilde, teknoloji odağımız doğrultusunda, stratejik hedeflerimizden sapmadan ülkemiz için değer ve istihdam oluşturmak için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bunu yaparken de çevreye, topluma ve geleceğe olan sorumluluğumuzu her zaman birinci planda tutacağız. 2020 yılını başarıyla tamamlamamıza katkısı olan, başta çalışanlarımız olmak üzere, tüm paydaşlarımıza katkı ve güvenleri için teşekkür ediyorum.


Niyazi Ercan
BEYPAZARI MADEN SUYU YÖNETİM KURULU BAŞKANI